Treballs de síntesi

 

Treballs de síntesi


Els nostres treballs de síntesi fomenten el treball en grup, la recerca i la relació amb l’entorn. Totes les activitats es desenvolupen en el medi natural per conèixer amb més profunditat l’objecte d’estudi.

Les activitats es poden dur a terme a través d'una sortida d'un dia o realitzar estades de 2 o 3 dies en cases de colònies, totalment equipades i en un entorn privilegiat. 

Tenim un equip d’educadors ambientals i monitors de lleure que no us deixaran indiferents i que garantiran que els alumnes s’ho passin molt bé mentre treballen a la natura.

Podeu triar dur a terme el treball de síntesi en anglès, per tal que els vostres alumnes posin en pràctica l'idioma de forma lúdica i amena, millorant així la seva competència comunicativa. Aquesta opció te un cost afegit (consulteu disponibilitat).

 

PROGRAMES

  • L'aigua, font de vida (estada de 2 o 3 dies)
  • La biodiversitat al Montseny (sortida d'un dia/estada de 2 o 3 dies)
  • El Delta del Llobregat (sortida d'un dia)
  • Montserrat, natura i agulles (sortida d'un dia)

 

Descarregueu-vos la nostra oferta de Treballs de síntesi a la natura (pdf)

 

A part d'aquests programes, dissenyem propostes a mida. Només cal que ens indiqueu quines temàtiques us interessaria tractar o quin espai natural voleu visitar.

 

Per a més informació o per fer-vos arribar una proposta personalitzada poseu-vos en contacte amb nosaltres: info@femnatura.com / 651 839 192