Col˛nies

 

Colònies d'Estiu 2024


Aquest Estiu 2024 a Fem Natura hem preparat unes colònies de natura i aventura a l'Alberg Marista de Planoles, de l'1 al 7/juliol.

Les colònies de natura i aventura estan adreçades a nens i nenes que enguany hagin cursat Primària, i el nombre total de participants està limitat a 50 places.

Hem pensat en tota una sèrie d'activitats perquè s'ho passin d'allò més bé en un entorn natural privilegiat, després de tants dies confinats a casa; córrer, jugar, riure, investigar al bosc, gaudir de la piscina i també socialitzar-se, són alguns dels objectius d'aquestes colònies.

Farem activitats adaptades per donar compliment a les mesures que estableix el Departament de Salut. Prioritzarem les activitats a l'aire lliure. Treballarem els bons hàbits saludables i de prevenció actuals. La distància física no esdevindrà una distància emocional o social. Es realitzaran registres diaris per a comprovar la salut dels participants.

Per tant, durant l'estada s'aplicaran les mesures en relació a la Covid19, establertes per la Direcció General de Joventut i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, que podeu consultar aquí.

 

  Colònies d'Estiu  

 

La casa de colònies Alberg Marista de Planoles, està totalment equipada i disposarà de les mesures establertes per la Covid19 que garanteixin la seguretat i el bon desenvolupament de l'estada dels vostres fills i filles, és a dir, espais interiors nets, ventilats i higienitzats; habitacions amb baixa ocupació; 2 torns de menjador, si s'escau; punts de rentat i dispensadors amb solució hidroalcòholica i Pla d'aïllament, en cas necessari.

 

Colònies en anglès

El PREU de les colònies d'estiu -7 dies-, és de 325 €*. Inclou: allotjament, àpats, activitats i assegurança. No inclou el transport fins a la casa de colònies.

*En cas que no poguéssim fer les colònies per prohibició per part del govern o de les autoritats sanitàries, retornarem la totalitat del pagament efectuat.

DESPLAÇAMENT FINS A LA CASA DE COLÒNIES. Hi ha 2 opcions:

a) Vehicle pròpi

b) Autocar (suplement de 25€)

Podeu consultar aquí el mapa per arribar.

Transport en autocar

 

INSCRIPCIONS:

CLIQUEU PER DESCARREGAR LA INSCRIPCIÓ DE LES COLÒNIES D'ESTIU

DATA LÍMIT PER INSCRIURE'S.........1/JUNY

 

Per a més informació poseu-vos en contacte amb nosaltres:

Correu electrònic: info@femnatura.com

Telf./WhatsApp: 651 83 91 92 (Xavi)